GyógyÜdülés-Alternatív Medicina

 

..tervezett project 2010-től;

Mofetta-Kabin

*

  Gyógy-Üdülési Balneológiai Hidro Therápiás-Szolgáltatásaink;

 ..elsősorban a Zala-megyei; Bázakerettyei, LentiPusztaszentlászlói, Zalaszentgróti, Kehidakustányi, Hévízi Gyógy,-és Thermál fürdőkhöz,  továbbá Kerettye-fürdő  környékének magas oxigéntartalmú szub-alpin minőségű levegőjéhez kapcsolódik,..  továbbá igény és megfelelő létszám esetén csoportos; 

  Erdélyi Természetes MOFETTA Gyógy-fürdő  körút is lehetséges !

 *

Holisztikus szolgáltatásainkkal  a mentális és fizikai-test Homeosztázisára /egyensúlyára/ törekszünk a száraz és vizes fürdő kúrákkal és a személyre szóló altarnatív-therápiákkal, továbbá a természet adta organikus "donorok" felhasználásával.

*

A kezeléseinkhez felhasznált /ős/anyagokat főleg a Föld-Anya adja, mint; gázok, olajok, sók, agyag, növény, -és egyéb paleolit-ásvány agyagok,...továbbá táplálékként természeti kiegészítőket is ajánlunk, úgy mint; az Aloe Vera, Noni, Mandura, Peptidek, Ásványanyagok, Nyomelemek, Homeopátiák, Ajurvedikák,....stb.
.....felhasználva még, a mai modern computeres technika állapot felmérő és kezelő és rehabilitációs programjait is/BioFeedback, MagnetSpace, CoRe, Radionika, Safe Laser,...stb/.

*

Közérzet szolgáltatásaink mint; közérzetjavító,-megelőző,- gyógyító,-és regulációs főleg a fürdő-kezelések,  amik speciálisan kialakított kisebb-nagyobb medencékben, kabinokban, ballonokban, kádakban történnek,..

..továbbá a környék állandó negatív-ionu szub-alpin minőségű tüdő és légutakat gyógyító levegőjével, thermal és gyógy-vizek gyógynövényes/ayurvedikus/ és  parajdi só-fürdőjével,  gázok,-olajok,-borok,-gyógynövények, agyag, iszap-terápiákkal,

*

..két személyes ayurvédikus gyógy-fürdő egyéneknek,pároknak,családoknak,..

*


ŐSANYAG THERÁPIA

Minden kórképben alkalmazhatók a már jól ismert és jórészt elhallgatott alfa,-béta,-gamma típusú nemes és gyógyító > Vizek,-Gázok és Ásvány Olajok és ezek bomlástermékei a mono és polyklonális organikus antitest donorok, ..mint a chemo-therápyák, műtétek, várólisták és a táp-pénzek kiváltói !

*

Már a Rómaiak által is használt, a betegségek 2/3-át 60-99%-ban reguláló,-gyógyító és rehabilitáló Ős-anyagok, ebben az összetételben és ilyen magas koncentrációban csak az általunk megjelölt szakrális-régiókban ajánlottak bel.-és külföldön egyaránt,  melyekhez eü.Klubunk szakmai tudását és szolgáltatásait adja a gyógyulni is akaró érdeklődőknek.

..egy holisztikus motto;
...a ma még mindig tisztázatlan nyugat felől jött ,-és "GYÓGYÍTÁS"-nak nevezett szolgáltatás ami valójában csak "tűzoltás"-ról szól, ..nem lehet egy társadalmi réteg tulajdona és privilégiuma, ha-jól csinálják azt ha nem! De főleg ha nem!? ...mivelhogy az evolúció ezt a  "szolgáltatást" nem emberi feladatnak szánta!

Sagittario kr.u.2007

*

A nemesgázok száraz és vizes fürdője, az ásványolajok olaj-fürdője, a tőzeg/agyag iszapfürdője, a nemes bor fürdője, az ayurvedikus thermálvíz fürdője, ...továbbá vizes és száraz gáztöltésű medencék-kádak-kabinok-ballonok,  a már működő és tervezett Fürdő helyeinken és Gyógy-Üdülőinkben,prevenciós és rehabilitációs CÉLLAL működnek !

 

*

Az átlagosan 60-99%-os pozitív regulációs-eredményt produkáló Ősanyag-Therápyánk, amit még a mai fejlettebb-orvostudomány is elismer'hetne jobban és javasol'hatná jobban, ..azok a következő problémákra ajánlottak;

verőerek, visszerek és nyirokerek idült betegségeiben, impotencia/erekció zavar/, artroszklerozis/érelmeszesedések és a velejáró érszükületek visszafejlesztésére amputációk helyett/, ízületi és sokízületi-gyulladásokra, rheumára, köszvényre, magas vérnyomásra, cukorbetegségek és az ehhez kapcsolódó szövődményekre, nemgyógyuló sebek-fekélyekre, érműtétek értágítás és a koszorúér stent beültetése után,  oxidatív-stresszre, depresszióra, valamint egyébb műtétek és a vele járó táp-pénzek kiváltására,
....melyeknél igen kedvezőek a gyógyulási eredmények.

*

Az Ős-anyag Therápiánk a Wellness-iparág összes szolgáltatásainak eredményeit magában foglalja, többszörös hatékonysággal!!

*

SejtInformációs szinten  állapotfelmérő és kezelő Programjaink a Plazma Generátor/sejtbalanszírozás/, a  Nasa-BioFeedback,- és a MagnetSpace eddig is biztató eredményeket közölt a "gyógyíthatatlannak" vélt betegségekre Is, .. mint pl; a Raynaud szindróma, a Sclerozis Multiplex, Basedow, Chron, Leukémia/CLL, CML/ -és a Parkinzonos kezelésekben,..  továbbá  a sérült Kromoszómák/telomerok/ és fertőzött Gének -re is !

*
A keringészavarral járó idült mozgásszervi betegségek állapotáról kivállóak a Computeres-programmal visszamért eredmények, a már a fent emlitett és "elkönyvelt gyógyíthatatlan" betegségekre,...továbbá szövődmények kezelésében, a csontvelő,-lép,-thymus hibás vérképző-rendszerére, csontritkulásra/pl. a mofetta-gáz kálcium-helyetesítőként épül be a csontokba/, anémia, leukemiák/CLL, CML Hodgkin-kórok/, leukopenia, az apoptozis elősegítésére,-és további kezelhetetlennek vélt szindromákra !

*

Az Ősanyag Therapya ellenjavallatai;

akut keringési elégtelenség, nem stabil angina pectoris, szívinfarktus, agyi trombózis, agyvérzéses állapotok, a trombózis-hajlam, a tüdőembólia, gyulladásos betegségek, valamint gyakori eszméletvesztéssel járó kórképek. A kezelés nem alkalmazható terhesség és menstruáció alatt.) A 14 év alatt feltétlen szükséges a BioRezonancialis Diagnosztizálás Gyógy-Studiónkban. Probléma esetén keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken és kézséggel nyújtunk tájékoztatást!

*

  Betegséged megoldása nem a betegséged megszűnésének várakozásában, vagy egy külső segítségben rejlik, hanem abban,hogy hogyan viseled el, miközben annak kijavításán fáradozol,.

Sagittario kr.u. 2007

*

A Computeres és/vagy a Vér analizises állapot felmérésekhez és kezelésekhez szükségesek az alábbi dokumentumok:
Teljeskörü Laboratóriumi vizsgálatok (egy hónapnál nem régebbi vizsgálatok)
Továbbá Kórházi és/vagy természetgyógyászati zárójelentések másolata

Ezek megléte után lehet Holisztikus Orvos/Természetgyógyászaink közreműködésével, az Alternatív-Diagnosztizálást elvégezni, a Gyógykezelések elkezdéséhez.


A Computeres állapotfelmérések és visszamérések a gyógy-üdülési helyszíneinken,
az érkezési és a távozási napokon történnek.

Lehet csak, állapotfelmérést igényelni !  8-10fő megléte esetén helyszínre is utazunk az állapotfelmérés elvégzéséhez, mely 15ez.ft/fő/alkalom,...

Bejelentkezés; Tel; 0670/9411318 e-mail; bwcn@freemail.hu

*

Az INGYENES Computeres állapotfelmérés és visszamérés,
csak azon személyeknek lehetséges, akik már Banki v. Postai átutalással befizették a belföldi Zalai Bázakerettyei Gyógy-Üdülés foglalóját,  ill. szervezett Erdélyi GyógyÜdüléseink teljes összegét vagy előlegét a
  megadott Bankszámlára vagy a Postai címre.

*

A  Zalai Bázakerettyei GyógyÜdülés, mely egyéni és csoportos utazás is lehet, - és/vagy az Erdélyi, mely csak csoportos utazás lehet, a jelentkezők a 8-10 napos GyógyÜdülés teljes összegét vagy annak előlegét/20%/ 7-napon belül, majd a megadott Bank-számlára kérjük utalni.

*
Hivatkozásul kérjük ráírni; saját név és a 10-napos Gyógy-Üdülést Zala m. v. Erdélybe kérem, vagy csak állapotfelmérést kérek a szállás mellé.

*

 A már a BWCN GyógyÜdülési Jog-gal rendelkező Klub Tagoknak mely 2 fő-re szól, ... csak a napi rezsi költsége /2000ft/fő megfizetése szükséges a bel. ill. Erdélyi GyógyÜdüléseinkhez!

*


A Zalai-fürdő'k  és/vagy az Erdélyi Turnusok tervezett havi időpontjai;

Mozgásszervi,Érszükület,Rheuma,Izület,Köszvény, Tours.=

10nap,havonta 1-11.ig

Szív,érrendszer,vérnyomás,.Tours.=

10nap,havonta 11-21.ig

Cukor,Csontritkulás,Prosztata,Potencia Tours.=

10nap,havonta 21-31.ig


A 10-napos eredményes therápiák során nem csak fizikális, ...de mentális-pszihés irányú változások is várhatók,
mint; alvászavarok, stressz, depresszió, túlérzékenység, bulémia,...stb

*


A Gyógykezeléseink az eredményes'ebb Gyógyulások érdekében, évi min.; 2x10napos Gyógy-Üdülésre volna szükség;

évi > 1x-Lenti-fürdő és/vagy a Puszta-St.Lászlói Gyógyfürdők !

..továbbá évi > 1x az Erdélyi Mofetta-fürdők !

*

A GyógyÜdülésre befizetők automatikusan egy INGYENES Egészségügyi alap Klub Tagságot is kapnak, ...mely tagdíja csak a második évtől fizetendő, -és  csak> 100€/év/fő.

KlubTagjaink bel. ill. külföldi GyógyÜdüléseit "csomagárait" akár másodmagával is kedvezménnyel vehetik igénybe/max.2fő/,..ahol a Klub humán és üzleti előnyeit is élvezhetik kedvezményesen és/vagy ingyenesen. ..lásd a
BWCN Klubszolgáltatásainkat
-at és annak céljait.


*

Szolgáltatásainkért;

Készpénzel, átutalásal vagy Szép-kártyákkal lehet fizetni !
 

BWCN KLUBTAGOKNAK; -10%- és -100% os kedvezmény a GyógyÜdülésekből!

 


Információ;

BWCN Eü.Klub  Váry Tibor/holistic's-Tours manager/ 0670/9411318 bwcn@freemail.hu


Lásd még;
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal


*...fakultatív;

Budafapusztai-Safari; kiránduló busszal, kis vasúttal, kerékpárral, bakanccsal!

Zalai "Olajos" Safari!kirándulóBusszal, kis-vasuttal, kerékpárral, bakanccsal !

link > ..továbi programok a régióban;

*

Információ és Foglalás;
0670/9411318
bwcn@freemail.hu

  ------------------------------------------------------------


Információ 
0670/9411318
bwcn@freemail.hu
Lásd még;
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal

------------------------------------------------------------

A régiók megtekinthetők részleteiben, a;A google térképen,
csak be kell írni a helyiség nevét.
----------------------------------------------------------

Weboptim Keresőoptimalizálás

Pagerank ellenőrzés


***********************************************************


Linkkatalógus


************************************************************


***********************************************************

 

************************************************************


microcounter lifestyle kennenlernen


A magyar linkjegyzék


BWCN > GASTRO & HOLISTIC MUSIC CLUB-SERVICE > Tel:++3670/941-1318...... E-mail: varytibor@gmail.com